Съдърланд отпразнува девет години присъствие в Бургас с официално тържество

...
Съдърланд отпразнува девет години присъствие в Бургас с официално тържество
Коментари Харесай

Световният лидер в трансформацията на процеси Съдърланд празнува девет години присъствие в Бургас

Съдърланд отпразнува девет години наличие в Бургас с публично празненство

„ Като компания продължаваме да оценяваме високо капацитета на град Бургас неслучайно към този момент девета година развиваме сполучливо бизнеса си тук. „ Езикова академия Съдърланд “, лятната „ Ученическа стратегия “ и „ Back to Burgas ” са единствено част от самодейностите на Съдърланд в града. Оценяваме високо и поддръжката на общината през всичките години наличие тук. Към момента за Съдърланд в Бургас и района работят над 300 чиновници, само че сме в непрекъснато търсене на стимулирани, надарени и изобретателни хора, които да се причислят към екипа ни! “. Това показа изпълнителният шеф на Съдърланд за България господин Димитър Гълъбов.

Съдърланд отпразнува девет години наличие в Бургас с публично празненство. Присъства екипът в Бургас, който работи от модерния офис на компанията с панорама към морето, както и чиновниците в режим работа от у дома в града и района. Присъединиха се също кметът на града господин Димитър Николов, представители на община Бургас, както и представители на водещите университети и гимназии в града. Г-н Николов обърна особено внимание на обстоятелството, че Съдърланд е една от първите компании вложила в града и отворила вратите за други интернационалните компании.

Това, което отличава Съдърланд като водещ шеф в града е, че предлага благоприятни условия за професионално развиване, съобразени с локалната среда и особеностите на локалния пазар на труда. Във връзка с разширението на активността си, от компанията споделиха, че търсят да наемат стимулирани хора от всевъзможни възрасти, владеещи немски и търсещи развиване в интернационална компания. Не се изисква предходен опит защото компанията дава образование при започване на работа. Всеки, който желае да научи повече за отворените позиции в компанията, може да заповяда в понеделник [4 септември], 18:00ч. в офисa на компанията на адрес: хотел ДАС Марина, с цел да научи повече за всички отворени позиции непосредствено от екипа в Бургас.

С фокус върху потребностите и комфорта на своите чиновници, Съдърланд предлага и атрактивни обществени придобивки като в допълнение здравно обезпечаване, ваучери за храна, карти за спорт и понижения в разнообразни магазини и заведения, покриване на транспортни разноски и други От компанията споделят, че приоритет остават чиновниците и тяхното образование и развиване.

Съдърланд е международен водач в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 20 страни и над 37 годишна история. От откриването си през 2008 година в България, компанията нараства до почти  2000 служители  в страната, които дават обслужване на клиенти от 8 разнообразни промишлености на 19 езика в офисите в трите града - София, Варна и Бургас и в режим работа от у дома. Компанията обслужва  21  световно известни марката.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР