Съдърланд – световният лидер в трансформацията на бизнес процеси разширява

...
Съдърланд – световният лидер в трансформацията на бизнес процеси разширява
Коментари Харесай

Съдърланд стартира нов проект във Варна


Съдърланд – международният водач в трансформацията на бизнес процеси уголемява активността си във Варна с напълно нов план. Това ще разреши на компанията да разкрие нови работни места с огромно многообразие от европейски езици в морския град.

Офисите на компанията в България са общо пет – три в София и по един в Бургас и Варна. Тази година Съдърланд навършва 10 години в България и е един от водещите работодатели с над 2000 чиновници в тези местоположения.

От компанията споделят, че условията към претендентите са знания по някои от непознатите езици – немски, френски, холандски, италиански, испански или съветски и мотивация да стартират кариера в интернационална компания. Новият план е за световна компания с над 20 годишен опит в региона на облачните услуги електронната търговия.

Освен конкурентно заплащане, компанията предлага централна офис локация и доста благоприятни условия за развиване и образование на чиновниците, които се причислят към новия план.

Екипът на Съдърланд към този момент стартира подбора на експерти от гр. Варна, които да станат част от новия план, като всички искащи да аплайват могат да го създадат на уеб страницата на компанията тук.

Основана през 1986 година, Съдърланд е световна организация за промяна на процеси, която обслужва клиенти във всички промишлености.

Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят експерти от над 60 местоположения в Съединени американски щати, Австралия, Бразилия, България, Англия, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка.

Компанията отваря порти в България през 2008 година Оттогава до през днешния ден единствено у нас Съдърланд доближава 2000 чиновници, работещи в пет разнообразни местоположения – три офиса в София, един в Бургас и един във Варна.

Екипът от експерти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България посредством увеличение на услугите и размерите работа за актуалните си клиенти и придобиване на нови такива.

 

 
Харесайте ни във FB
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР