Съдържанието на скандални записи от последните минути в живота на

...
Съдържанието на скандални записи от последните минути в живота на
Коментари Харесай

Публикуваха скандални записи от последните минути в живота на Диего Марадона

Съдържанието на скандални записи от последните минути в живота на Диего Марадона беше оповестено в Аржентина. От изнесената информация излиза наяве, че лекарите на футболната легенда трансферират виновността върху неговото семейство. В Аржентина продължава следствието към гибелта на международния първенец за 1986 година, който умря на 60-годишна възраст на 25 ноември 2020 година

Агенция „ Инфобае “ разгласява записа от диалози сред персоналния доктор на Марадона Леополдо Луке и психиатъра на Марадона Аугустина Косачов, извършени в черния ден за международния футбол. Косачов е била в дома на Марадона и звъни разтревожена на Луке с новината, че той евентуално е мъртъв.

" Влязохме в стаята и той беше леден. Опитахме се да му създадем сърдечен масаж, до момента в който пристигна колата за спешна помощ и той като че ли за малко си върна телесната температура. След това дойде колата за спешна помощ и в този момент не престават те, само че не ни споделят нищо ", декларира Косачов.

Луке изяснява, че пътува към мястото, като в това време звъни на собствен сътрудник, с цел да му каже, че футболната легенда е мъртъв, въпреки това към момента не е било публично доказано от незабавната помощ. В диалога той назовава Марадона " дебелия ".

След това той се пробва да успокои Аугустина Косачов, че отговорността за случилото се е на фамилията.

" Направихме, каквото можахме. Те бяха наясно с рисковете. Това са доста, доста сложни пациенти ", споделя Луке.

Семейството на Марадона незабавно реагира на оповестените записи. Една от дъщерите му - Далма, съобщи, че е отвратена и се надява на правдивост.

Прокуратурата е оповестила, че записите нямат доказателствена стойност в съда, само че демонстрират двуличното държание на Леополдо Луке с изказванието, че обича Марадона и гледа на него като на собствен татко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР