Съд в Калифорния установи, че разполага с достатъчно доказателства срещу

...
Съд в Калифорния установи, че разполага с достатъчно доказателства срещу
Коментари Харесай

Бивш на Бритни Спиърс я тормозел като куче

Съд в Калифорния откри, че разполага с задоволително доказателства против някогашния брачен партньор на Бритни Спиръс – Джейсън Александър, с цел да бъде съден по обвиняване в гонене, оповестява Асошиейтед прес. 

Той се появи натрапен на сватбата на Бритни Спиърс с дългогодишния й другар Сам Асгари при започване на месеца и провокира гнева на певицата.

След двучасово авансово чуване, съдията Дейвид Уорли постанови, че 40-годишният Джейсън Алън Александър би трябвало да бъде арестуван и да дава отговор по обвиняването за гонене, а също за вандализъм и сборичкване.

Адвокатът на обвинения, който не участва в залата и остава в ареста, показа от името на клиента си декларация, че той не се признава за отговорен по нито едно от обвиняванията. 

Бритни Спиърс и 28-годишният Сам Асгари се ожениха на 9 юни, в дома й в Таузънд Оукс, Калифорния. Сред гостите бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона.

Тогава бе задържан и Александър, откакто се опита да провали сватбения ден на Спиърс. Той се включи онлайн в Инстаграм, когато се приближи до защитата на събитието.

Гардът Ричард Юблър, уволнен от певицата след случая, свидетелства по време на правосъдното чуване, че Александър е влезнал в къщата й и даже е стигнал до заключената врата на спалнята на Спиърс, до момента в който тя е била вътре.

Охранителят съобщи още, че Джейсън също по този начин се е опитал да влезе в парцела и в дните преди сватбата.

Защитата на Джейсън Александър твърди, че няма доказателства, той да е имал желание да навреди на някогашната си брачна половинка.

Той е първият брачен партньор на Спиърс. Двамата се познават от детските си години. Бракът им просъществува по-малко от три дни, преди да бъде анулиран през 2004 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР