Събота и неделя ще бъде спряно временно метрото по Линия

...
Събота и неделя ще бъде спряно временно метрото по Линия
Коментари Харесай

Без метро през уикенда. Ето къде

Събота и неделя ще бъде спряно краткотрайно метрото по Линия 3, с цел да се свържат със софтуера системите на новото трасе до „ Горна баня “, оповестиха от Столичната община. 

През уикенда в действителни условия ще се извършат софтуерни съоръжения, настройки и тестови тествания на общите системи за ръководство и сигурност на настоящия сектор от Линия 3 и новото трасе на метрото от Министерски съвет „ Овча купел “ до Министерски съвет „ Горна баня “, което следва да бъде въведено в употреба.

За задачата в събота и неделя настоящият сектор от третата линия на софийското метро от метростанция Министерски съвет “Хаджи Димитър “ до „ Красно село “ ще бъде затворен за пасажери. За напредване на жителите е обезпечен заместващ автобусен превоз.

Аналогични процедури са изпълнени през 2020 година по отношение на употребата на настоящия централен сектор от Линия 3 на метрото в София.

Ще бъдат тествани и нужни функционалности за общото трасе, като автоматизиран вход и излаз от депото в посока ж.к. ”Овча купел ”, което не може да стане в естествен експлоатационен режим на работа на настоящия участък
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР