С включени сирени полицай Генади Троев беше изпратен от колеги

...
С включени сирени полицай Генади Троев беше изпратен от колеги
Коментари Харесай

Полицай Генади Троев беше изпратен от колеги и близки с включени сирени

С включени сирени служител на реда Генади Троев беше изпратен от сътрудници и близки. 

31-годишният мъж почина в понеделник, откакто беше блъснат от пийнал водач

" Министерство на вътрешните работи, полицията не може сама да се оправи с това безумство, то е насаждано това възприятие за безотговорност от години. Призовавам за такива законови промени, които да не разрешават съглашения при такива тежки случаи, да не разрешават условни присъди, санкции или пробации “, съобщи гл. комисар Петър Тодоров, основен секретар на Министерство на вътрешните работи. 

Той участва на поклонението в памет на починалия при инспекция на пътя служител на реда в Стралджа, предава bTV. Служители на Министерство на вътрешните работи стартират дарителска акция в помощ на околните му. Според някогашния вътрешен министър, юрист Емануил Йорданов, е належащо злополуките да бъдат извадени в обособени алинеи в Наказателния кодекс.

" Трудно мога да съпоставям ПТП, станало на пешеходна пътека с ПТП, осъществено от човек, използвал голямо количество алкохол, който е употребявал опиати. Нещата не са съпоставими, а на процедура ние имаме идентични санкции, планувани в закона. Тези действия, които са осъществени в пияно положение и след приложимост на опиати, би трябвало да бъдат извадени в обособена алинея и наказванията да бъдат приравнени на същото закононарушение, осъществено при предумисъл “, съобщи Емануил Йорданов.

Налагат се и промени в Закона за придвижване по пътищата, тъй като - по думите на Йорданов, няма надзор, а органите на реда не извършват отговорностите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР