С цинични думи по отношение на жените Вежди Рашидов разклати

...
С цинични думи по отношение на жените Вежди Рашидов разклати
Коментари Харесай

Вежди Рашидов предизвика огромен скандал в НС: Всички к**ви се събудиха да се сетят, че преди 15 години са били изнасилвани

С цинични думи във връзка с дамите Вежди Рашидов разклати публичната люлка в деня, в който депутатите изключително одобряват промени в закона против домашното принуждение, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията по просвета и медии, окачестви дамите, жертви на домакински гнет, като леки и направи отпратка към това, че изнудват мъжете. Той обвърза изявлението с образец на прочут режисьор, който " са създали на маймуна ". По подразбиране това е Кевин Спейси. 

" Има и в този момент закони. К‘во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна “, се чува да споделя по време на съвещанието Рашидов.

Думите му са изречени в пленарната зала по време на почивката сред гласуванията на измененията в Закона за отбрана от домашно принуждение, явно без да позволява, че наоколо има включен микрофон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР