С тъга ще споделим - след като гледахме Ант-мен и

...
С тъга ще споделим - след като гледахме Ант-мен и
Коментари Харесай

Новият Ant-Man - едно обещание, което се превърна в разочарование

С горест ще споделим - откакто гледахме " Ант-мен и Осата: Квантомания " сме съгласни с оценките на някои кино критици и забележките на почитателите. Оказа се, че този филм от  е огромно отчаяние, най-малко за нас. 

Очакванията бяха, че този път няма да гледаме Тор, Хълк или следващите пазители, а нещо ново и друго, само че в действителност получихме разновидност на това, което към този момент сме гледали. 

Филмът, режисиран от Пейтън Рийд, ни показва и нов изверг във вселената на Marvel  - Канг Завоевателя, изигран от Джонатан Мейджърс и в действителност това е едно от двете неща, които ни харесаха. Другото беше продължителността - 125 минути.  

Иначе историята е остаряла колкото света - бащата, би трябвало да избави щерка си, която е в заплаха. В случая Скот Ланг, изигран от Пол Ръд, би трябвало да избави щерка си Каси, Катрин Нютън, която пропада в квантовата действителност. И това става благодарение на обичаната му (Еванджелин Лили) и нейните родители Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет Ван Дайн (Мишел Пфайфър). 



Следва огромното втурване надолу по пътя към падението (за кино лентата, не за героите). Хоуп и нейните родители са разграничени от Скот и Каси и минават през разнообразни завършения. Докато се пробват да се намерят, се сблъскват с редица колоритни герои, които стават или съдружници, или врагове, в това число комедийната легенда Бил Мъри. Станахме очевидци на редица рискове, които в действителност не са толкоз рискови.   

Сценарист е Джеф Ловнес, който е работил по анимационния сериал  и за Jimmy Kimmel Live!, само че множеството от шегите не се получили и в действителност предходните два кино лентата за Ант-мен несъмнено бяха по-забавни.
               

Имаше прелестни моменти сред Скот и Каси, само че в това време съвсем не разбрахме, че Ант-мен и Осата в действителност са двойка, с изключение на в една сцена, която обаче не ни развълнува изключително. 

С премиерата на " Ант-мен и Осата: Квантомания " започва така наречен пета фаза от вселената на Марвел и несъмнено чакахме надалеч по-страхотно странствуване. Но се надяваме, че новия изверг Канг (който запалените почитатели познават от тв сериала Loki), който несъмнено харесахме, наистина ще изиграе извънредно значима роля в идните събития в тази фаза на вселената на Марвел. В последна сметка - супергероите имат потребност и от суперпротивник. 

През пролетта (5 май) излиза и третият филм от сагата “Пазителите на галактиката ”, който още веднъж ще бъде с Крис Прат в основната роля, който чакаме с изключително внимание поради присъединяване на  българската актриса Мария Бакалова. Тя ще ще озвучава руско куче космонавт. 

 
               

 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР