С решение на правителството Българската телеграфна агенция /БТА/ получава за

...
С решение на правителството Българската телеграфна агенция /БТА/ получава за
Коментари Харесай

Продават на търг имот частна държавна собственост

С решение на държавното управление Българската телеграфна организация /БТА/ получава за ръководство част от парцел - обществена държавна благосъстоятелност в гр. Търговище. Той се намира на ул. „ Стефан Караджа “ № 2 и е с повърхност 41,60 кв. м, ситуиран на първия етаж в четириетажна административна постройка. Имотът е нужен на Българска телеграфна агенция, с цел да развива своята осведомителна активност в района.

С друго решение на държавното управление община Смядово получи държавен парцел в гр. Смядово с повърхност 5830 кв. м и издигнатите в него здания. В парцела ще бъде построена материално-техническа база за предпазване, техническо обслужване и ремонт на профилирани леко и тежкотоварни транспортни средства, благосъстоятелност на общината.

Министерският съвет разпореди на Агенцията за обществените предприятия и надзор да извърши приватизация посредством електронен търг на парцел - частна държавна благосъстоятелност. Поземленият парцел, с повърхност от 10 996 кв. м и издигнати в него седем здания, се намира в гр. София, регион „ Надежда “, ул. „ Илиянско шосе “ № 12. Приватизацията е по предложение на регионалния шеф на област София, в чието ръководство е парцелът. Сградите в парцела са в неприятно положение и са негодни за даване на ведомства за облекчаване на административните им потребности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР