С развитието на технологиите, ние имаме възможност да правим снимки

...
С развитието на технологиите, ние имаме възможност да правим снимки
Коментари Харесай

Обичате да се щракате наред! Спрете веднага - ОПАСНО Грешните снимки отнемат от енергията и самочувствието ви

С развиването на технологиите, ние имаме опция да вършим фотоси всяка секунда и да запечатваме всичко към нас. Медиумите обаче настояват, че фотосите са открадната човешка сила и може да не са доста потребни за здравето и самочувствието ни, в случай че ги вършим на неверното място.
Днес избрахме да ви срещнем с някои не доста обичайни правила, които е добре да знаете, преди да се снимате. Или да снимате някой различен.

Това са старинни поверия и схващания, които нямат разумно пояснение. Някога хората са вярвали в тях, тъй като са изпитали следствията. Вие може просто да се позабавлявате с тази публикация, а може и да имате поради написаното в нея идващия път, когато решите да употребявате камерата на вашия телефон.

Снимката се свързва с доста суеверия. Ето 10 от тях. Дали ще повярвате на тези суеверия е въпрос на персонален избор.

1. Изоставени здания
Тийнейджърите доста обичат да вършат фотоси, употребявайки като декор изоставени здания. Този развой ще отнеме властта на живота и ще понижи равнището на силата.

2. Гробище
Старите хора споделят, че фотосите на гробища и фотосите, на които позирате в гробищен парк – разболяват. Младите хора ги намират за доста cool. Медиумите са на мнение, че тези, които се снимат в гробища скоро може да са върнат в тях, по един или различен повод…

3. Заспали хора
Казват, че спящите хора са по-податливи на негативно влияние, което се предава посредством фотографията. И в случай че фотографията попадне в ръцете на недоброжелатели, ще бъде доста по-лесно да се причинят вреди.

4. Огледало
Огледалното селфи е доста съвременно. Това има своето пояснение. Факт, потвърден от физиците, гласи че хората наподобяват по един метод, когато се снимат и напълно друго (доста по-добре) когато се оглеждат. Огледалата са в положение да съхраняват всякаква сила. Не се знае каква е била енергетиката на тези, които са се оглеждали преди вас в огледалото, което се намира в тоалетната на някой клуб или ресторант.

5. Водопади
Експертите настояват, че фотосите на фона на водопад биха могли да ви навредят. В последна сметка, мощният поток на водата е в положение да отнеме виталните сили. В резултат на това деяние може да се почувствате омаломощени.

6. Деца под една година
Не се снимат деца под една година, а в идеалния случай – преди кръщенето. И не публикувайте фотоси на вашето малко бебе в обществените мрежи толкова постоянно, колкото ви се желае. В последна сметка, децата са безусловно беззащитни против всевъзможни енергийни удари.

7. Съхранение на фотосите
Да не се смесват в албум или директория фотосите на мъртви и живи хора. По този метод ще се сътвори комплициране посредством разбъркване на разнообразни сили. Това може да утежни положението на живите хора. Ако ваш обичан човек е на прага на гибелта, не дръжте неговата фотография непрекъснато, не я гледайте нон-стоп, не я слагайте на видно място. В противоположен случай, той ще почине, без да може безвредно да отиде в един по-добър свят. Такова е поверието.

8. Снимките в обществените мрежи
Разбира се, че е мъчно да си представим актуалния живот без издание на фотоси в обществените мрежи. Но се пробвайте да сведете до най-малко това деяние – по-малко ваши фотоси, по-малко фотоси на дома, в който живеете и вашето семейство. Не се знае кой с какви очи и мисли ще огледа фотографията ви.

9. Унищожаване на фотография
Колкото и да ви е противна някоя фотография (или лицето на нея) – не я късайте, не я горете и не я пробождайте! Така ще навредите и на него, и на себе си, даже и да ви няма на самата фотография. Нали знаете, че положителното и неприятното в този свят са като бумеранг – наложително се връщат при подателя.

10. Снимки под часовника
Казват, че не е хубаво да се поставят фотоси под часовник. Това съкратява живота на индивида, който е на фотографията. Разбира се, всичко това е доста противоречиво. В последна сметка има доста щастливи и здрави хора, които си вършат фотография в отражението на огледалото и на фона на водопади. Основното нещо е да изпитвате възприятие на наслада сега на снимане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР