С развети трибагреници и натиснати клаксони служители на двете фирми,

...
С развети трибагреници и натиснати клаксони служители на двете фирми,
Коментари Харесай

МРРБ обеща до края на седмицата заплати за служителите от пътностроителния бранш

С развети трибагреници и натиснати клаксони чиновници на двете компании, взели участие в построяването на трасето сред Стара Загора и Чирпан, излязоха през днешния ден на митинг пред районното министерство .

Заместник-министърът на районното развиване Валентин Граматиков разгласи пред тях, че до края на седмицата ще получат дължимите заплати.

Продължават диалозите на представители на сдруженията в Министерство на регионалното развитие приемане на проект за решение на проблемите с финансирането на към този момент осъществените поправки.



" Заплати нямаме от 2-3 месеца - от Търговище сме. " Автомагистрали Черно море ", Кранево, от кариерата идваме четвърти път " ;

" Ние живеем със заеми. Юли, август, септември заплати не сме вземали. С тия си дейности, какво целят те, не знам, само че нашето мнение е, че желаят да ни изгонят от България, а ние си обичаме родината и желаеме да работим тук ", обявиха протестиращи.

Служителите на „ Автомагистрали-Черно море “ и „ ИСА 2000 “ упорстват да получат дължимите суми за осъществената активност за 36,8 млн. лв..

За „ Хоризонт “ секретарят на КНСБ в сдружението Петя Стоянова по-рано сподели, че се обмисля да създадат жива верига към постройката , без да пречат на напредването на хора и коли.



Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР