С процедурни хватки и поведение на нашмъркани безделници Промяната“ опита

...
С процедурни хватки и поведение на нашмъркани безделници Промяната“ опита
Коментари Харесай

Бой и псувни в парламента заради обезумелия Кирил Петков и пуделите му

С процедурни хватки и държание на нашмъркани безделници „ Промяната “ опита да отсрочи разглеждането на Изборния кодекс. Депутатите от Политическа партия пък пробваха да блокират работата на Народно събрание и оградиха парламентарната естрада, подвиквайки. Всичко стартира, откакто Мирослав Иванов настоя 12 точка от дневния ред да стане втора вместо изборните правила. И се възползва от обстоятелството, че Йордан Цонев не е оповестил начало на полемиката по кодекса.

Срокът за внасяне на оферти сред първо и второ четене по Закона за земеделските производители, пък предложи Росен Костурков. В последна сметка срокът бе продължен откакто концепцията бе подкрепена от 185 депутати, а 19 се въздържаха.
Днес правилникът ще се прилагаа в духа на буквата, закани се Йордан Цонев, който председателстваше съвещанието.
Опитът на Политическа партия да отсрочи точката с изявления бе кръстосан от Цонев, който подреди на ръководителя на правната комисия Радомир Чолаков да стартира да чете отчета за промените в правната комисия. В този миг от Политическа партия скочиха от местата си и заобиколиха парламентарната естрада. Настимир Ананиев искаше дума, и в последна сметка, измежду подвикванията, Йорданов го в профил от едно съвещание.

Ако желаят да слушат, четете отчета, отсече Цонев, до момента в който Политическа партия се надвикваха, заобиколили четящия Чолаков.

„ Сериозно ли си мислите, че по този начин ще бламирате съвещанието, правилникът се съблюдава. Започнахме четенето на отчета, след четенето на члена, ще получите процедура “, съобщи Цонев. А Политическа партия продължаваха да повдикват, че правилникът би трябвало да се съблюдава.

Все отново Чолаков прочете заглавието и даже съобщи, че „ хората имат право на изкавания по заглавието “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР