С повишаването на градусите навън, се повишава и страстта ни.

...
С повишаването на градусите навън, се повишава и страстта ни.
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

С повишението на градусите на открито, се покачва и пристрастеността ни. А какво ще ни се случи през идващите седем дни в любовта и кои зодии ще се насладят на незабравими моменти? Научете още в този момент:

Овен

Овни, през идващите дни ще бъдете във вихъра на мощните любовни страсти. Ще получите изненадваща покана от човек, за който не спирате да мислите и несъмнено ще имате прекарване, което ще помните още дълго време. Обвързаните представители на зодията ще имат сладки мигове с обичания с половинката си.

Телец

Телци, някои от вас ще стартират нова връзка. Ще се запознаете с човек, който ще ви омае с чара си, предстоят ви невероятни моменти на влюбване. Обвързаните от вас ще имат сантиментални прекарвания с колегата си и даже може да получат страхотна изненада.

Близнаци

Близнаци, тази седмица ще усетите особена непосредственост с обичания си човек. Сега е моментът да предприемете идната крачка в връзките си и да градите общи проекти. Необвързаните представители на зодията ще се срещнат с човек, с който ще изградят в действителност специфична връзка.

 мъж, жена

Рак

Раци, вие ще бъдете все по този начин отдадени на индивида до себе си, тъй като той ще има потребност от вашата поддръжка, а вие несъмнено сте най-хубавите в това. Необвързаните от вас ще прекарат доста скъпо време, в което ще схванат тъкмо какво чакат от бъдещия си колегата.

Лъв

Лъвове, навлизате в интервал, в който ще получите или ще дадете на колегата си втори късмет. Проявете самообладание в любовта, тъй като то ще бъде почтено възнаградено. Предстоят ви доста щастливи мигове с колегата, а тези от вас, които към момента търсят любовта, ще срещнат нов човек. Звездите ви поучават да бъдете оптимално откровени и да споделите още първоначално какви са упованията ви.

Дева

Деви, някои от вас ще се решат на фрапантни промени в любовния си живот. Звездите поучават да не бързите, а да обмислите деликатно какво желаете от колегата си и какви са упованията ви за бъдещето. Необвързаните представители на зодията навлизат в спокоен и благополучен интервал.

Везни

Везни, тази седмица ще би трябвало да подсилите пристрастеността сред вас и колегата ви, да вземем за пример с гореща изненада. Необвързаните представители на зодията ще срещнат човек, с който ще изградят специфична и дълбока връзка.

 жена, мъж

Скорпион

Скорпиони, стартира необикновен интервал за любовния ви живот. Обвързаните представители на зодията ще получар самопризнание от колегата си, което чакат от дълго време. Свободните Скорпиони ще изживеят незабравими, буйни моменти с човек, за който мислят отдавна.

Стрелец

Стрелци, звездите ви поучават да обърнете повече внимание на обичания си човек през идващите дни. Сега е добър интервал да предприемете сантиментално странствуване или да се отдадете на други занимателни занимания дружно. Необвързаните представители на зодията е добре да не отхвърлят предложения за излизания с другари, тъй като някъде там ги чака мечтаният сътрудник.

Козирог

Козирози, следва ви да отделите повече време за себе си и да разберете какво желаете да ви се случи в любовта. Този интервал ще ви направи щастливи и напълно скоро ще срещнете специфичен човек. Обвързаните от вас ще почувстват сигурност в възприятията си към колегата.

 жена, мъж

Водолей

Водолеи, навлизате в баснословен любовен интервал, без значение дали сте намерили индивида за себе си, или към момента го търсите. Ще почувствате естетика във връзката си, а необвързаните от вас ще имат забавно запознанство.

Риби

Риби, тази седмица е добре да се посветите напълно на колегата си, тъй като в този момент е моментът да го заредите с чара и нежността си. Ако към момента не сте пристъпили към взаимно общуване, в идващите дни е най-хубавото време да го обсъдите. Необвързаните представители на зодията ще най-сетне ще виждат, че някой прави всичко, с цел да завоюва вниманието им.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР