С покачване на котировките започна днешната търговия на Уолстрийт, като

...
С покачване на котировките започна днешната търговия на Уолстрийт, като
Коментари Харесай

Индексите на Уолстрийт във възход

С повишаване на котировките стартира днешната търговия на Уолстрийт, като най-големи облаги реализираха здравните и потребителските компании, очертаващи четвърти следващ ден покачване на главните показатели, съобщи Асошиейтед прес.

В същото време доларът отслабна още повече след изказването на американския министър на финансите Стивън Мнучин на Световния стопански конгрес в Давос, че поевтиняването на щатската валута е потребно, защото оказва помощ на експортьорите от Съединени американски щати.

Промишленият показател Dow Jones прибави 97 пункта или 0,4 на 100 до 26 307 пункта.

По-широкообхватният показател Standard & Poor’s 500 набъбна със 7 пункта или 0,3 на 100 до 2846 пункта, а показателят на високотехнологичните сдружения Насдак се увеличи с 13 пункта или 0,2 на 100 до 7473 пункта.

Цената на петрола в Ню Йорк се увеличи при започване на сесията, малко преди публикуването на формалните данни за петролния запас на Съединени американски щати, които се чака да се намалят още веднъж.

Американският лек недопечен нефт с доставка през март нарастна с 25 цента до 64,72 $ за барел на Нюйоркската комерсиална борса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР