С Пълнолунието в знак Стрелец преоткрийте сладостта на живота! Пожелайте

...
С Пълнолунието в знак Стрелец преоткрийте сладостта на живота! Пожелайте
Коментари Харесай

Деви, време е за нови емоции! Скорпиони, идва добра новина!

С Пълнолунието в символ Стрелец преоткрийте сладостта на живота! Пожелайте си нещо, може да се извърши! Денят е цялостен с изкушения и съблазни от всевъзможен тип. Бъдете внимателни!

Овен – Вие сте в миг от живота си, в който търсите отговори на избрани екзистенциални въпроси. За някои от вас пълнолунието може да донесе вълна от промени. Промяната се прави към вас, което на собствен ред ви кара да се трансформирате.

Телец – Внимавайте какво казвате на близките, тъй като макар че желанията ви може да са положителни, другите няма да видят обстановката през вашите очи. Обърнете внимание на емпатията и това, което желаете да предадете.

Близнаци – Думите са непотребни и нещата наподобяват разнообразни, в сравнение с може да си визиите. Внимавайте от какво се отказвате по пътя си към щастието и внимавайте със обстановките, на които излагате другите!

Рак – Нещата могат да ви бъдат много сложни през този интервал, тъй че би било най-добре да останете спокойни и даже тихи. Съществуват много изкушения и съблазни, тъй че деликатно анализирайте обстановките, през които преминавате.

Лъв – Игнорирайте външните промени, тъй като нещата нормално са разнообразни според от това по какъв начин ги гледате. Живейте красиво и достоверно и се старайте да не нараните никого по пътя си, тъй като всеки хвърлен камък ще се върне при вас!

Дева – Поради вашето предпочитание да се утвърдите, е допустимо да нараните избрани хора и това може да бъде необратимо. Помислете два пъти преди да кажете нещо! Ще почувствате, че нови страсти, нови чувства идват в живота ви. Пълнолунието задейства вашия прочувствен живот.

Везни – Всеки има свои проблеми и стартирате да осъзнавате, че би трябвало да си бъдете личен избавител. Доверете се на себе си, тъй като ще намерите отговорите, от които се нуждаете. Внимавайте какво си пожелавате през днешния ден, тъй като може да се случи!

Скорпион – Там, където минимум очаквате, ще се появи добра вест и нещата ще стартират да се трансформират радикално. Доверете се на Вселената и не забравяйте задачата, за която сте тръгнали! Животът ще ви изненада, просто се оставете да бъдете!

Стрелец – Ако продължавате да мислите за предишното, рискувате да загубите това, което е пред вас. Живейте щастливо и не обръщайте внимание на рецензиите в профил. Никой не е непогрешим, тъй че вървете умерено по своя път!

Козирог – Пълнолунието ще ви даде мощ, ще ви даде предпочитание да раздвижите всичко, което е в застой в живота ви. Вие сами ще предизвикате възникването на благоприятни условия, обстановки, които ви карат да се чувствате добре.

Водолей – Пълнолунието ще ви помогне да се свържете с онази вътрешна мощ, която притежавате и ще разсъни вашата жизнеспособност, желанието ви да се наслаждавате на живота и неговите удоволствия. Осмелете се да скъсате с това, което не ви прави щастливи.

Риби – Пълнолунието ще ви помогне да постигнете фантазиите си, само че би трябвало да приемете, че би трябвало да се борите за тях с неизменност и решителност. Не подценявайте тези, които обичате и им посвещавайте всичко, което е допустимо.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР