С нови придобивки започва седмицата за зодиите. Една от тях

...
С нови придобивки започва седмицата за зодиите. Една от тях
Коментари Харесай

Една зодия с нова кола, друга – с нова любов

С нови придобивки стартира седмицата за зодиите. Една от тях ще подкара нова кола, друга ще отдаде сърцето си на нова обич. Въздушен знак би трябвало да се пази от афери, а земен – да стартира ремонт вкъщи си, с цел да балансира живота си. Какво още вещаят звездите през днешния ден – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”

 
-->
ОВЕН - Съсредоточете се върху работните си отговорности! Не си позволявайте да пилеете време, умувайки върху персоналните си проблеми! Скоро ще има с какво да се похвалите. Самотните дами може да се влюбят. Не бързайте обаче с проектите за бъдещето, може да се разочаровате!

ТЕЛЕЦ - Днес ви е пазарният ден. Може да придобиете нова кола, апартамент или да се захванете с ремонт вкъщи. Налага се обаче в случай че имате хронични болести, да сте деликатни, тъй като здравето ви може да се вложи. Вслушвайте се в препоръките на своите сътрудници и другари!

БЛИЗНАЦИ - Ако сте уверени в правотата, си правете това, което сте решили и не се оставяйте на близките да ви въздействат! В никакъв случай обаче не започвайте афери, тъй като злоупотребите ще бъдат разкрити и ще си изпатите! Ако играете по разпоредбите, ще постигнете доста и ще спечелите положителни пари.

РАК - Днес не се нуждаете от жокер „ помощ от другар “, с цел да си решите проблемите. Разчитайте единствено на своите сили и качества! Късметът може да ви се усмихне и с парите, и в любовта, само че с цел да не ви обърне тил още веднъж, би трябвало да сте по-уверени и положителни.

ЛЪВ - Плановете ви може да се объркат. Нужен ви е авариен вид, с цел да не претърпите неуспех. От всяка обстановка може да се измъкнете и даже да извлечете облага, в случай че авансово анализирате като същински шахматист всички вероятни ходове. Авантюристите да внимават! Изневерите ви може да бъдат разкрити!

ДЕВА - Изпълнени сте с обич и ентусиазъм. Това ви дава сили да се справите по-лесно и в офиса, и вкъщи. В дни като този не ви отива да сте пасивни. Може да се заемете с физически извършения. Самотните могат да си намерят нова „ цел “, която ще им промени живота.

ВЕЗНИ - Може да придобиете познания или да въведете нови технологии, да планирате пътешестване или да се посветите на благородна идея. Благоприятно е и за подписване на недвижими парцели, само че не и за брак.

СКОРПИОН - Изнервени сте, тъй като хората край вас вземат неправилни решения и това ви вреди. Ще би трябвало през днешния ден да се справяте с всичко сами, тъй като рискувате да се изложите, в случай че се доверите на някого. Ако имате задължения, е желателно в този момент да ги върнете.

СТРЕЛЕЦ - Вашите умения през днешния ден ще са добре оценени, само че не се възгордявайте, а внимавайте, тъй като някой от ласкателите ви ще се опита да се възползва и да извлече облаги! Полезно е да сте недоверчиви, изключително към хората, които не познавате добре. Избягвайте споровете с околните си!

КОЗИРОГ - Пред вас се откриват нови благоприятни условия. Без усложнения ще се справяте със отговорностите си. Може да преговаряте, да сключвате контракти, да подписвате и други документи. В любовта също ви върви. Очакват ви приятни срещи и безчет безредици.

ВОДОЛЕЙ - Ако не пестите напъните си, ще постигнете доста. Деловите връзки с вашите сътрудници ще се подобрят. Може да постигнете значимо съглашение, само че не бързайте да го подписвате! По-добре това да стане през идната седмица. Денят е прелестен за обич и за проекти за бъдещето.

РИБИ - Заради умората и напрежението от последните дни работоспособността ви е намалена. Енергията си има лимит и не е нужно да се товарите като магаре, с цел да си мислят близките, че сте популярен. Не поемайте повече задължения! Въздържайте се от полови контакти!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР