С нова добре платена професия се захвана Славена Вътова след

...
С нова добре платена професия се захвана Славена Вътова след
Коментари Харесай

Няма да повярвате как си изкарва хляба Славена Вътова

С нова добре платена специалност се захвана Славена Вътова след раздялата с шоуто " България търси гений ". Миската беше част от журито в известното предаване на bTV. Kрасавицата е почнала да предлага първокласни жилища за милиони и им прави специфични реклами, в които показва всички екстри.

Единият от жилищата, който Славена Вътова предлага за продажба, е с главозамайващата цена от 1,8 милиона лв.. Луксозното жилище се намира в един от най-скъпите и влиятелни квартали на София – " Лозенец ", и е изцяло обзаведено. Върви с всички екстри, в това число аквариум, цялостен с рибки. Заема целия финален етаж от висока, най-вероятно неотдавна строена постройка. Има четири спални, четири бани, панорама към Южния парк, оборудван фитнес и СПА център с много необятна сауна. Покривът пък е завършен като градина, в която има джакузи, оповестява Hotarena.bg.
свързани новини14256на 13.04.202144389на 24.06.2019
Специално за рекламата на жилището някогашната съдийка в " България търси гений " наподобява ослепително с черен панталон, елегантно бюстие и сако. Цената на жилището от 1,8 милиона е с два гаража, оценени за 80 хиляди.

Друго жилище, което някогашната Мис България предлага за продажба, е къща с градина в квартала на богатите – " Бояна ". Тя е на две равнища, с красиво вътрешно стълбище, има четири спални и също толкоз бани, както жилището в " Лозенец ", само че също така разполага с кръчма, билярдна маса и големи пространства, в които могат да се провеждат приеми и даже балове. Не инцидентно в рекламата Славена се е издокарала с вечерна рокля. Имотът коства 2,6 милиона. Кой ще го купи, към този момент не се знае, само че е ясно, че ще е някой доста богат, а брокерът, който го продаде, ще вземе голяма комисионна. Обикновено тя се движи към 3% от цената на парцела. Това са 78 хиляди лв., които би трябвало да влязат в джоба му. Според закона, брокерът може да подписа контракт за комисионна и с продавача, и с купувача на парцела, което значи двойно повече пари – 156 бона. За жилището в " Лозенец " сумата е 54 хиляди за единична комисионна и 108 при положение, че се сключат контракти и с двете страни.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР