С неописуема трагедия завърши опитът на за изпомпване на почистване

...
С неописуема трагедия завърши опитът на за изпомпване на почистване
Коментари Харесай

Българин отиде да чисти канализация в Гърция, но почна да вика за помощ и стана най-лошото

С неописуема покруса приключи опитът на за изпомпване на разчистване на канализацията в Скала, Лакония. Двама служащи починаха в канализацията и още двама бяха трансферирани в болничното заведение, написа " Български вести "!

Всичко стартира тази заран, когато 51 годишен български служащ е правил разчистване в канализацията и почнал да вика за помощ. 37-годишният грък, който се втурна да му помогне и той изгубил схващане. Останалите служащи се пробвали да ги извадят, само че други двама 66 и 22 годишен също почнали да се задушават.

Моментално на мястото пристигнали три пожарни коли, чийто екипи извадили нещастните служащи от канализационната шахта на помпената станция. Всички са били евакуирани от коли за спешна помощ в болничното заведение в Спарта. Но за 51 годишният ни съотечественик и 37-годишният грък е било късно и те са починали. Другите двама потърпевши са в болница в сериозно положение.

Започнало е следствие, с цел да се откри, съответната причина за нещастието, както е почнало следствие на компанията реализатор, с цел да се откри виновността.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР