С недоумение гледах как Тенчо Тенев обикаля телевизионните студия, носейки

...
С недоумение гледах как Тенчо Тенев обикаля телевизионните студия, носейки
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Лицето Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките на Рашков

С неразбиране гледах по какъв начин Тенчо Тенев обикаля телевизионните студия, носейки торба с неистини. Само подсещам, че от събраните досега доказателства по делото, водено от СГП, ДАНС и КПК, по неоспорим метод е открито, че лицето Тенчо Тенев също е бил постоянен посетител на вечеринките на Рашков. Там както той, по този начин и други лица, са получавали задания за моето дискредитиране посредством внушения и откровени неистини ", съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов във фейсбук.

" Питам се, дали в случай че се бях поддал на напън и го бях направил мой консултант или зам.-министър в Министерство на вътрешните работи, както упорстваха други високопоставени хора, в този момент щеше ли толкоз искрено да внушава лъжи по мой адрес!? ", декларира Стоянов.

Тенчо Тенев разяснява по-рано през днешния ден в телевизионно изявление обвиняванията, че разследваните Стефан и Марин Димитрови били близки с него и той ги е срещнал с някогашния министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков.

„ Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали в дома на министър Рашков дружно със Стефан Димитров и Марин Димитров. Ходил съм на посетители при Рашков, Стефан Димитров не е участвал. Виждал съм го два-три пъти, беше пристигнал в КАТ. Каза, че е бил при шефа на ГДБОП и че е негов другар. Не мога да ви кажа за какво е бил при Калин Стоянов ", описа той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР