С напредването на технологиите, наглеците придобиват все по-широко поле за

...
С напредването на технологиите, наглеците придобиват все по-широко поле за
Коментари Харесай

Наглост от ново поколение! Тарикати окупираха станциите за електромобили във Враца /снимки/

С напредването на технологиите, наглеците получават все по-широко поле за изява. Новият шлагер във Враца е паркирането на местата, избрани за зареждане на електрически автомобили.
За казуса сигнализират бдителни жители в обществената мрежа, видя организация BulNews. Хората споделят фотоси на коли, които са спрени пред зарядните станции.
Един от джигитите, ядосал врачани, е водачът на БМВ Е60 с регистрационен номер Вербовъчна разработка 6150 ВК. Той е зарязал бавареца си на паркинга над площад „ Ботев “, на мястото, несъмнено за зареждане на електрически коли.
Врачанските музовири във фейсбук незабавно изкоментираха, че Е60 на ток е невиждана атракция и даже се поинтересуваха дали върви добре и какъв брой време устоя батерията.
Под поста бе изтипосан още един наглец с „ Ауди А3 “ с регистрация Вербовъчна разработка 0349 СХ. Коментарът под фотоса гласи „ И 1.9-ките се борим за евро 6 “.
Врачанските водачи от години втрещяват с паркирането си и макар честото им изтипосване в обществените мрежи и на уеб страницата и страниците на BulNews, както и реакцията на органите на реда, наподобява не си вземат поука. Това е задоволително доказателство, че макар напъните на локалната власт да прави усъвършенствания за жителите, до момента в който манталитетът на множеството хора не се промени нЕма да се оправим!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР