С намаляването на трафика по пътищата в страната ударно и

...
С намаляването на трафика по пътищата в страната ударно и
Коментари Харесай

Пътната агенция започва да мие светлоотразителите по мантинелите

С намаляването на трафика по пътищата в страната стремително и незабавно се подменят маркирова и мантинели. Мият се светлоотразителите на мантинелите, сподели през днешния ден на Кръгла маса за пътната сигурност, проведен от Института за пътна сигурност ръководителят на управителният съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " Иво Иванов.

Той посочи, че първо се мият мантинелите на автомагистрала " Тракия ", като за задачата се употребява специфичен камион. Светлоотразителите по мантинелите са значими, защото в тъмната част на денонощието демонстрират на къде продължава пътя и обрисуват неговия габарит. Мръсни мантинели и незадоволително забележима маркирова се смятат за една от аргументите за при започване на годината на автомагистрала " Струма ", при която в рейс починаха 46 македонски жители.

Иво Иванов, който поета управлението на АПИ на 11 август, заяви, че всички възлагания на контракти за поддръжка на пътната мрежа към този момент ще са обществени и ще се разгласяват на уеб страницата на организацията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР