„С наличието на пълния капацитет газ, който осигурихме от Азербайджан,

...
„С наличието на пълния капацитет газ, който осигурихме от Азербайджан,
Коментари Харесай

Гюров, ПП: Правителството на Кирил Петков ясно показа, че газ има

„ С съществуването на цялостния потенциал газ, който осигурихме от Азербайджан, това е ⅓ от синьото гориво, което използва България. Другата ⅓ е втечненият газ и имаме към 17-20% в хранилището в Чирен. Така 80% от газа е обезпечен. Това е наследството на кабинета „ Петков “, съобщи той.

На въпрос по кое време можем още веднъж да водим договаряния с „ Газпром “, Гюров обясни, че това може да се случи едвам тогава, когато съветската компания стартира да предлага конкурентни цени като последният на опашката, а не като единственият снабдител.

„ Това е наследството, което получихме от ГЕРБ в последните 12 години – никаква диверсификация и опцията „ Газпром “ да ни извива ръцете, както го прави с останалите европейски страни “, разяснява той.

Относно отхвърли на „ Продължаваме Промяната “ за взаимно явяване на изборите с „ Демократична България “, Гюров означи, че са били разисквани „ всички вероятни разновидности със съответните изгоди и опасности “.

„ С Демократична България погледнахме данните доста деликатно и направихме количествена оценка. Разработихме четири разновидността за явяване на изборите със съответните изгоди и опасности и преминахме през целия развой на демократично разискване и гласоподаване вътре в партията през изпълнителен и народен съвет. Ние мощно имаме вяра, че това е вярното решение”, изясни Андрей Гюров.

„ Влизаме в тези избори с ясната поръчка за две неща – българските жители към този момент три пъти обявиха, че не желаят ГЕРБ и по тази причина те ще продължат да бъдат в изолираност. Другата ни поръчка е да бъдем първи на тези избори “, изясни той.

В умозаключение Андрей Гюров посочи, че държавното управление е паднало поради „ Троянския кон в обединението и брокерите на статуквото “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР