С наближаването на лятото любовта е във въздуха - температурите

...
С наближаването на лятото любовта е във въздуха - температурите
Коментари Харесай

Топ 4 на най-добрите секс пози през лятото

С наближаването на лятото любовта е във въздуха - температурите стават все по-високи, а сантименталните пристрастености – по-бурни и горещи.

А какво по-подходящо време за любовни милувки и знойни завършения от лятото. И с цел да бъде то в действителност горещо и незабравимо, ето кои секс пози би трябвало да включите с партньроа си в репертоара от еротични игри през най-жаркия сезон на годината.

Изправена кучешка

Любимата кучешка поза, която разрешава на вас и колегата ви да се наслаждавате на всякаква дълбочина на навлизане, е добре пристигнала и през горещото лято, само че с лека разлика. За да не залепвате един за различен от горещите милувки, притиснати в чаршафите, практикуването ѝ в изправена позиция ще ви донесе несравнимо наслаждение. Така, приложена, изправената кучешка поза ще внесе повече въздух, който ще циркулира към вас, внасяйки повече хладина към телата ви.



Пеперуда

Пеперудата е вид на мисионерската поза, при която дамата лежи по тил с колегата сред краката си върху равна повърхнина. Лятото е превъзходен мотив да се настаните с обичания си на нещо хладно и плоско като маса, плот или плочките на пода ви. Ако пък сложите краката си върху раменете на половинката си, може да идостигнете до в действителност неизпитвана до момента взривяваща възбуденост.

Обърната ездачка

Тази страхотна позиция, при която дамата е възседнала пратньора си, разрешава освен той да се любува на прелестната панорама пред себе си, само че и на това телата на двамата сътрудници да се радват на доста повече въздух към себе си и на независимост на придвижванията. Също като горните две тя понижава допирните точки единствено до най-важните. За да избегнете умората, може да облекчите малко натиска върху него, като се облегнете обратно и се подпрете върху бедрата му. Открийте нови чувства, като разтворите колене или ги доближите още до тялото му.

Класическа лъжичка

Класическата лъжичка е извънредно мързелива и носеща невероятни чувства. Това я прави изключително подобаваща за упражняване през горещите летни нощи. С най-малко старания можете да постигнете най-много наслаждение! Просто легнете на една страна, до момента в който сътрудникът ви е зад вас и се наслаждавайте на страничното навлизане.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР