С модификационна гама покриваща всяка пазарна нища в момента, Renault анонсира,

...
С модификационна гама покриваща всяка
пазарна нища в момента, Renault анонсира,
Коментари Харесай

Нови поколения двигатели за Renault Talisman и Espace

С модификационна гама покриваща всяка пазарна нища сега, Renault анонсира, че добавя ново потомство задвижващи агрегати в портфолиата на Talisman- седан и комби, и Espace.

"Вслушвайки се непрестанно в нашите клиенти, ние обновяваме нашите автомобили, с цел да могат те по-добре да отговарят на техните условия ", коментират от Renault. "Със своя единодушно общопризнат като възхитителен дизайн Espace, Koleos и Talisman оферират комфорт, изисканост и придирчивост към детайлите. Днес ние сме горди да демонстрираме новите Blue dCi и TCe GPF мотори. В комбинация с 4CONTROL шасито с четири управляеми колела, те оферират върхово удоволствие от ръководството дружно с балансиран разход на гориво ".

Новият бензинов TCe 225 е оборудван с GPF илтър за частици, дизеловият Blue dCi идва във версии със 160 и 200 конски сили и SCR технология. И трите нови двигателни предложения са съчетани с роботизираната предавателна кутия на марката EDC и дават отговор на строгите изисквания на Euro 6 стандарта за равнището на вредните излъчвания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР