С минута мълчание започна 38-то заседание на Общински съвет –

...
С минута мълчание започна 38-то заседание на Общински съвет –
Коментари Харесай

Сесията на съвета във Варна започна с минута мълчание, а после - клетва. Любо Роев зае мястото на починал колега

С минута безмълвие стартира 38-то съвещание на Общински съвет – Варна. Съветниците станаха на крайници и сведоха глави в памет на своя сътрудник инж. Кирил Георгиев, който умря в края на януари след тежко заболяване.

Неговото място в локалния парламент зае Любомир Роев. В началото на днешното изключително съвещание той постави клетва като общински консултант.

Това ще е втори мандат за Роев в Общинския съвет. Той влиза от листата на локалната коалиция „ Реформатори и патриоти – решението за Варна “. 55-годишният консултант е приключил „ Психология “ в СУ „ Св.Климент Охридски ”.

Роев ще бъде член на комисиите „ Собственост и стопанство “, „ Благоустройство и комунални действия “ и „ Архитектура, строителство, организация и развиване на територията на общината и обитаемоте места “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР