С личната ми кауза и това, че помагам (б.р. на

...
С личната ми кауза и това, че помагам (б.р. на
Коментари Харесай

Хазарта заговори за фараони и извънземни в ефир, и заяви: Помагам със собствени средства на…

С персоналната ми идея и това, че оказвам помощ (б.р. на деца без родители) със лични средства и време, се надявам да дам знак на всички, че в политиката хората не са фараони, не са извънземни. Това съобщи Христо Петров, който е лидер на листата на обединението „ Продължаваме промяната-Демократична България “ в 25 МИР в София.
По думите му, когато един народен представител види проблемите на тези деца от първо лице, може да намира метод да ги взема решение на едно друго равнище.
Друга негова идея е да има улеснена процедура осиновените хора да получават сведения за своя биологичен генезис.
Посвещавам си времето на тази идея, тъй като тя визира директно хиляди хора, а индиректно стотици хиляди хора. Това са човешки ориси и хора, които са се обърнали към мен през тази година. Право на хората е да открият техният биологичен генезис Става въпрос и за правото да простят, тъй като по този начин, както е сега, те даже нямат и на кого да простят, тъй като законът не им дава правото да знаят на кого “, съобщи Ицо Хазарта пред бТВ.
По думите му законът да не бъде изменен толкоз време е, че „ все няма време “.
„ Това не е енергетика, не е асфалт, от които текат едни огромни комисионни. Това са човешки ориси. Внесох този законопроект в предходния парламент. Признавам, че го направих към края, само че по простата причина, че желае законопроектът да е добър и изкусен “, сподели кандидат-депутатът.
Той съобщи, че законопроектът още веднъж ще бъде импортиран.
,,Обещавано им е повече от десетилетие и все не остава време “, добави Ицо Хазарта.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР