С кворум от 793-ма делегати започна своята работа юбилейният 50-и

...
С кворум от 793-ма делегати започна своята работа юбилейният 50-и
Коментари Харесай

Нинова: Не излъгахме избирателите си

С кворум от 793-ма делегати стартира своята работа юбилейният 50-и конгрес на Българска социалистическа партия, който се организира в зала 1 на НДК.

Очаква се да бъде определен Национален съвет, като гласуването ще стартира довечера.

Лидерът на Българска социалистическа партия – Корнелия Нинова направи отчет и доклад за това, което е направила през 4-годишния мандат.

Както парламентарната група на “БСП за България “, както евродепутатите, по този начин и цялостната политика на Българска социалистическа партия.

Основното, което Нинова открои е, че Българска социалистическа партия не е излъгала своите гласоподаватели, които са над 1 млн. и не са влезнали в партийни сделки:

“Преди 4 години си поставихме задача. Казахме, че няма да влизаме в очевидни и скрити подмолни сделки за власт и облагодетелстване на малко на брой от нас за сметка на 1 млн. българи, които ни дадоха доверието си. Изпълнихме го. Не приехме предлагането да имаме ръководител на Народното събрание и министри в кабинета на Борисов “, сподели тя и разясни:

“Това би било пагубно освен за Българска социалистическа партия, само че и за България. Опитът в България сочи, че всяка партия, прегърнала се с ГЕРБ, повече не влиза в Народното събрание и губи ролята си в дейния политически живот. И най-важното моралът в политиката диктува да не лъжеш гласоподавателите си ".

Това е юбилейният 50-и Конгрес на Българска социалистическа партия, който се провежда през днешния ден в НДК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР