С кратка 7-дневна диета можа да стопите седем килограма, спазвайки

...
С кратка 7-дневна диета можа да стопите седем килограма, спазвайки
Коментари Харесай

Минус 7 кг за 7 дни от диета с кафе

С къса 7-дневна диета можа да стопите седем кг, спазвайки един ефикасен режим с кафе. Условието е всеки ден да пиете по 2-3 чаши кафе.

Кафето е най-ароматната и една от най-популярните питиета по света. Освен това от кафето има доста изгоди за здравето и хубостта.

Напитките от кафе работят като ускорител при обмяната на веществата. Благодарение на тях всекидневно тялото се сбогува с най-малко 200 калории.

Напитката е богата на скъпи антиоксиданти и органични киселини, като единствено в една чаша кафе ни зарежда дневното належащо количество от витамин Р.

Безспорно е и тонизиращото и пламенно влияние на кафето върху човешкия организъм.

 Диета с кафе

Диетата с кафе е доста лека и приятна, като е наложително в показания хранителен режим да се включат и най-малко 2 литра вода дневно.

Закуска: чаша кафе и филийка изгорял хляб;

Обяд: чаша кафе и огромна салата от зеленчуци, пилешко месо и варени яйца;

Вечеря: нетлъсто печено месо или риба, зеленчукова салата и плодова салата;

Задължително е кафето, което консумирате, да е прясно смляно, а не инстантно. Това значи, че би трябвало да си купите кафе на зърна и да го смелите в домашни условия.

Необходимо е също и кафето да се смели, тъкмо преди да бъде сварено. Кафето не би трябвало да се подслажда в допълнение със захар, сметана или мляко.

Експертите дебело акцентират, че колкото и да обичате кафе, не би трябвало да прекалявате с пиенето му. Нормалното количество кафе дневно е сред 2-3 чаши.

Прекалената приложимост на кофеин води до бодърствуване, наркотична взаимозависимост, висок холестерол, зъбна плака и високо кръвно налягане, както и до проблеми с отделителната система.

С кафето би трябвало доста да внимават хората, които страдат от хипертония. Кафявата напитка основава предпоставки за повишение на кръвното и последователно то може да остане в непрекъснато високи граници.

Научно потвърден факт е, че човек може да се пристрасти към кафето и при предозиране може да нанесе огромни вреди на своя организъм.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР