С колегите от Продължаване промяната и Демократична България усещаме, че

...
С колегите от Продължаване промяната и Демократична България усещаме, че
Коментари Харесай

Денков спряга Асен Василев и Кирил Петков за експерти в кабинета си

" С сътрудниците от " Продължаване смяната " и " Демократична България " усещаме, че този парламент стартира с провал. Дори с два фалстарта и ще се опитаме да го рестартираме. "

Това съобщи пред претендентът за министър председател на Политическа партия bTV Николай Денков.

Той чака Асен Василев и Кирил Петков да се включат в кабинета като специалисти.

Денков към този момент е поканил всички политически сили за среща в Народното събрание, на която да бъдат обсъдят общите допирни точни. По думите му се търси " общото голям брой " - каквото учениците търсят в математиката.

За неуспехите в работата на Народно събрание Николай Денков изясни: " Първият провал е дневният ред на Народното събрание, стартира се с Изборния кодекс вместо с бюджета. Вторият е методът, по който беше подходено към първия мандат. Проектокабинетът на ГЕРБ-СДС нито беше експертен, нито самостоятелен от ГЕРБ. "

" В нашия проектокабинет би трябвало да имаме и хора специалисти, и политически ангажирани лица, за чиито дейности партиите ще носят отговорност. Видяхме, че зад специалистите могат да работят скрити политически лица ", счита той. Денков даде за образец Божидар Божанов като " прелестен специалист в региона на електронното ръководство, който има политическата поддръжка на " Демократична България ". Според него са нужни тъкмо такива хора.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР