С използването на интересни рецепти за коктейли можете да превърнете

...
С използването на интересни рецепти за коктейли можете да превърнете
Коментари Харесай

Лесни домашни коктейли

С потреблението на забавни предписания за коктейли можете да превърнете дома си в бар и да позволите на гостите си да се насладят на вашите умения и фикция.

Коктейлът „ Ледени искри ” се подготвя от 20 мл джин, 20 мл сок от лимон, 20 мл сок от лайм, 1 чаена лъжичка захар, 150 мл шампанско. Сложете лед в шейкъра, налейте всички съставки с изключение на шампанското и раздрусайте. В огромна кръгла чаша на столче сложете натрошен лед съвсем до ръба. Излейте сместа и долейте с шампанско. Украсете с резенче лайм.

Коктейлът „ Сърцето на граф Дракула ” се подготвя от 50 мл млечен ликьор, 30 мл кафеен ликьор, 10 мл сироп от гренадин, 100 мл прясно мляко, 50 мл течна сметана.

Сложете лед в шейкъра и прибавете всички съставки без кафеения ликьор и гренадина. Раздрусайте и излейте в кръгла чаша на столче, авансово напълнена с лед.

Добавете кафеения ликьор. С лъжица с дълга ръкохватка налейте гренадина по този начин, че да се стича по стените на чашата. Украсете с бита сметана.

 Лесни домашни коктейли

Един от най-популярните и обичани коктейли с водка е „ Кървавата Мери ”. Необходими са 50 мл водка, 150 мл доматен сок, 5 мл лимонен сок, черен пипер, сол и сос Табаско на усет.

Сложете лед в шейкър и долейте всички съставки. Раздрусайте и излейте в кръгла чаша на столче, цялостна с лед. Украсете с половин резенче лимон.

Коктейлът „ Целувката на ангела ” се подготвя от 30 мл уиски, 30 мл Мартини Бианко, 50 мл портокалов сок. Сложете лед в шейкъра и раздрусайте. Налейте във висока чаша и украсете с комат портокал.

Ако се постанова да приготвите безалкохолен коктейл, изненадайте трезвениците с „ Бананова фикция ”. Необходими са 150 мл студено прясно мляко, 50 г сметанов сладолед, 20 мл кокосов сироп, половин банан.

В блендер поставете три кубчета лед и всички съставки. След като получите еднородна примес, коктейлът е подготвен. Украсете с бита сметана и резенчета банан.

„ Шоколадово мляко ” се подготвя от 150 мл студено прясно мляко, 50 г шоколадов сладолед, 20 мл шоколадов ликьор, 30 г шоколад. Сложете в блендер две бучки лед и всички съставки и разбийте до еднородна примес. Украсете със сметана и настърган шоколад.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР