С изключение на три медии – Afera.bg, 24 часа и

...
С изключение на три медии – Afera.bg, 24 часа и
Коментари Харесай

Бивша звезда на bTV: Всички мисирки в курника на Хекимян слугуват на Прокопиев и Кирил Петков

С изключение на три медии – Afera.bg, 24 часа и Агенция ПИК, (която предаваше на живо), всички малките екрани се изпокриха като мишки за разпита ми във Върховна касационна прокуратура по сигнала с корумпираните политици, който внесох предходната седмица.

Нямах подозрение, че БТВ, Нова и Българска национална телевизия си затварят очите за корупцията на сламения министър председател Кирил Петков и олигарха Иво Прокопиев, който го конфигурира във властта.

И по какъв начин другояче, откакто кръгът „Капитал“ съставлява ползите на скандални съветски олигарси и Китай, които гладко си купуват от тях „златни“ български паспорти и овладяват основни позиции от българската страна и стопанска система.

Целият бизнес холдинг на починалия притежател на БТВ Петер Келнер е насочен към Русия и Китай с големи до неотдавна политически подкрепи от Прага (по информация на „Дойче веле“ и още доста западни медии). Защо се учудвате, че китайските бройлери и мисирки от курника на БТВ Хекимян, Цънцърова, Жени Баджака и Индиеца слугуват и кудкудякат като маши на Прокопиев и неговата кукла на конци?!

Ако би трябвало ще стигнем и до Брюксел и Вашингтон, само че измамниците ще бъдат разобличени пред света.

От профила във Facebook на Николай Бареков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР