С грижи за портфейла започна Светлата седмица. Поне три от

...
С грижи за портфейла започна Светлата седмица. Поне три от
Коментари Харесай

Една зодия получава неприлично предложение, друга-да си стиска парите

С грижи за портфейла стартира Светлата седмица. Поне три от зодиите ще се изправени пред предизвикването да опазят финансите си. Една от тях би трябвало изключително мощно да си стиска парите. За сметка на това друга получава непристойно предложение. Огнен знак е в плен на любовта.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 17 април 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Хубаво би било, в случай че през днешния ден може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците от тази зодия ще имат късмет да очароват близките с дарбата си. Днес е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. Храната би трябвало да е лека.

ТЕЛЕЦ - Избягвайте натоварването, вероятни са контузии! Това е ден на естетика и обич. Прекарайте повече време с обичания! Ако сте се скарали с някого, в този момент е моментът да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си. Противопоказни са мощните миризми.

БЛИЗНАЦИ - Ще получите доста оферти. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „ стоп “, може да си изпатите. Грешките ви в този ден елементарно ще се виждат, а тайните ви може да бъдат разкрити. Избягвайте досадниците! Въздържайте се и от извършване на покупки!

РАК - Вероятно до обяд ще ви е мъчно да намерите общ език с сътрудниците и приятелите, само че не давайте заден! Сега е моментът да реализирате проектите си. Отнасяйте се с повече почитание към по-възрастните! Добре е да поискате амнистия от околните си, в случай че сте ги засегнали.

ЛЪВ - Денят е добър за обич, само че не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете подготвени да реагирате незабавно, в случай че ползите ви са застрашени! Трябва гласът ви да се чуе, в случай че смяната не ви устройва. Дарявайте на хората, които обичате, сладки страсти!

ДЕВА - Това е един от дните, в които е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, деликатно го прегледайте, тъй като може да се окажете излъган!

ВЕЗНИ - Не си правете никакви проекти, тъй като ще се объркат! Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите каузи бъдете по-внимателни! Не инвестирайте, в случай че имате някакви подозрения!

СКОРПИОН - Въздържайте се от рисковани дейности! Проявете самообладание и деликатно осъществявайте това, което сте замислили, а нови задължения не поемайте! Не се сърдете, в случай че обичаният човек е по-пасивен и няма предпочитание за милувки!

СТРЕЛЕЦ - Желателно е през днешния ден да завършвате всички стартирани през последните 3-4 седмици каузи. Направете си равносметка и помислете какво би трябвало да измененията. Добре е да си върнете задълженията. Възможно е обостряне на язви и колити.

КОЗИРОГ - Ако сте претрупани с работа, заемете се с това, което ще ви разреши да постигнете бърз резултат! Самотните може да срещнат индивида, поради който сърцето им да затупти от неспокойствие. Не бързайте обаче с изводите, тъй като след седмица ще имате друг взор върху света към вас!

ВОДОЛЕЙ - Денят е превъзходен за реализирането на хрумвания, които до момента не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в положение да ви устои. Лесно ще постигате съглашения. Не се намесвайте обаче в разногласия, по-добре да си останете единствено непряк наблюдаващ!

РИБИ - Ако сте дисциплинирани и тъкмо следвате инструкциите за това, което са ви упълномощили началниците или сътрудниците, ще сте удовлетворени от достиженията си. Доволен ще е и обичаният човек, в случай че деянията малко повече въображение и го изненадате прелестно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР