С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№162

...
С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№162
Коментари Харесай

Кузманов открива мача срещу РЮА за Купа "Дейвис"

С дуел сред първата ракета на България Димитър Кузманов (№162 в международната ранглиста) и втората ракета на Южна Африка Лейтън Кронйе (без класиране) ще бъде открит мачът сред двата тима в София от шампионата за Купа " Дейвис ". Това отреди тегленият през днешния ден чоп за срещата от Световна група II на международното отборно състезание по тенис за мъже, която ще се организира на 16-17 септември в Българския народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина.

Във втория сингъл в петък един против различен ще се изправят втората ни ракета Александър Лазаров (№332) и първият избор на южноафриканците Филип Хенинг (№1310).

Програмата в събота ще стартира със срещата на двойки, за която са декларирани Александър Донски и Пьотр Нестеров против Лейтън Кронйе и Рейвън Клаасен. Следват синглите сред първите ракети Кузманов и Хенинг и сред вторите - Лазаров и Кронйе.

В първия спортен ден програмата ще стартира в 13:00 ч., а във втория - в 11:00 ч. Входът за публиката е свободен до запълване на потенциала от 900 седящи места на централния корт в БНТЦ. Всички дуели ще бъдат излъчени директно по българската спортна телевизия b1b.box.

Водещ на церемонията за жребия беше супервайзърът на мача България - РЮА Ясин Лахдар от Тунис, а специфичен посетител беше президентът на южноафриканската тенис федерация Гавин Крукс. В наличието на двамата капитани Валентин Димов и Кристо ван Ренсбург и на тенисистите от двата отбора, за тегленето оказа помощ шефът на лайнсмените Любомир Бадински.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР