С достъпни продукти се получава много вкусно ястие. Именно него

...
С достъпни продукти се получава много вкусно ястие. Именно него
Коментари Харесай

Испанският омлет си има вкусна тайна. Скрита е в рецептата

С налични артикули се получава доста вкусно ядене. Именно него предлагаме тази заран. Нещо по този начин нормално като омлета може да придобие по-различен усет благодарение на няколко продукта. Рецептата разгласява уеб сайтът dama.bg .

Продукти
350 г картофи, нарязани на кубчета по 1,5 см2 глави лук, нарязани по дължина от 1 см1 тиквичка, нарязана кубчета от 1 см1 алена чушка, нарязана на кубчета1 жълта чушка, нарязана на кубчета1 с.л. олио80 г масло6 яйца, разбитишункамоцарела
Приготвяне

Загрей олиото и 30 грама масло в огромен тиган, а когато се разтопи, добави картофите. Подправи ги със сол и черен пипер и готви за 10 минути. Добави чушките, тиквичката и лука, в случай че е належащо още малко сол и готви за още 3-4 минути. След това остави да се охладят за 10 минути и добави разрушените яйца. Разтопи останалите 50 грама масло, добави половината от омлетната примес и готви за 5 минути. Прибави нарязаните шунка и моцарела и изсипи останалата омлетна примес. Готви за още към 10 минути. Обърни омлета и след 3-4 минути е подготвен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР