С бюджет в този вариант ни очаква зимата на Асен

...
С бюджет в този вариант ни очаква зимата на Асен
Коментари Харесай

Словесна атака от Борисов! Кой го ядоса?

С бюджет в този вид ни чака зимата на Асен Василев. Това сподели водачът на ГЕРБ от Пловдив. В отговор на въпрос дали ще поддържа удължаването на този бюджет, той цитира думи на икономиста от КТ “Подкрепа ” Ваня Григорова. В студиото на “Здравей, България ” по NOVA тя сподели, че неотдавна синдикатите не са получили поддръжка от Асен Василев, тогава финансов министър, за нарастване на минималната работна заплата. 

“Този бюджет имаше 200 гласа от ГЕРБ. Ние освен го подкрепихме, само че главната поддръжка за бизнеса беше напълно от нашите депутати ”, сподели Борисов и попита: “С какво се промени този бюджет за месец и половина, че ме питате дали ще го поддържа? ”. 
-->
Той сложи и въпрос би трябвало ли Василев още веднъж да бъде финансов министър, в случай че “бюджетът му не може да се задържи и месец ”. 

Лидерът на ГЕРБ още веднъж предложи подкрепа за удължение на Бюджет 2022, само че при едно изискване - писмено споразумение сред партиите, че ще се вършат промени по авансово уговорени пера. 

“Ние можем да подкрепим всичко в името на хората. Ако се съгласят на предлагането, ще ги подкрепим. Тръгнат ли да вършат нелепости - ще бъдат свалени, тъй като ние няма да се цапаме повече с тях ”, безапелационен бе Борисов. 

След въпрос на кореспондент на NOVA дали още веднъж би станал министър-председател Борисов се ядоса и последва словесна офанзива. С изострен звук водачът на ГЕРБ отговори: “Няма да причиня това повече нито на себе си, нито на фамилията си. В една демократична страна излиза министър-председател да арестува своя конкурент. И това за вас е нищо! Не те ли е позор като публицист? ”. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР