С благодарност към избирателите и принципно описание на желания бъдещ

...
С благодарност към избирателите и принципно описание на желания бъдещ
Коментари Харесай

ДПС не казват кого подкрепят на балотажа

С признателност към гласоподавателите и кардинално изложение на стремежи предстоящ президент се ограничи първият брифинг на Движението за права и свободи след първия тур на президентските избори. Там Мустафа Карадайъ се класира трети и имаше очакване да призове електората си да гласоподава за един от двамата на балотажа – проф. Анастас Герджиков или Румен Радев, заяви бТВ.

Той подсети какъв профил на президентската институция желае да види Движение за права и свободи: „ Президентската институция би трябвало да бъде обединител на нацията и на всички български жители, без значение къде се намират те; да бъде стожер на Конституцията, законността и върховенството на правото; да бъде полето на единодушия и по време на рецесии, и в обикновено време; да бъде лице на държавността и лице на страната пред света; да бъде глас на национално сплотяващите дела “.

„ Решението, което взехме на Централното оперативно бюро през днешния ден на съвещание, е че гласоподавателят на Движение за права и свободи е задоволително умен и ще направи верния избор, ще гласоподава за президент, който най-вече се приближава до по този начин контури профил “, съобщи Карадайъ.

Той се обърна към електората си с думите: „ Искам да благодаря на всички български жители и в България, и по света, и в Турция, които гласоподаваха за Движение за права и свободи – на президентските, и на парламентарните избори “.

В същото време, Карадайъ разгласи, че има проблеми с протоколите от чужбина – има разминавания с контролите, като приемащият орган за секциите отвън страната е точно комисията. Той акцентира, че одобряват резултатите, само че е значимо ЦИК да даде пояснение на хилядите български жители, които са упражнили правото си на глас на дадените местоположения.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР