С бизнеса правим анализ за пораженията, които коронавирусът нанася на

...
С бизнеса правим анализ за пораженията, които коронавирусът нанася на
Коментари Харесай

Анализират с бизнеса последствията от заразата

С бизнеса вършим разбор за провалите, които коронавирусът нанася на стопанската система. След 10 дни има съвет в Брюксел, отдаден точно на тази тематика. С влизането на вируса в Европа, нещата стават динамични. Това сподели в изявление за Нова тв министърът на стопанската система Емил Караниколов. Той акцентира, че България е взела същите ограничения, каквито са взели всички страни от Европейски Съюз. Може да има и последващи, в случай че се наложи, сподели Караниколов. По мотив опашките пред болничното заведение в Плевен той съобщи, че ще се пренасочат сили към двете лечебни заведения, в които са инфектираните с ковид – в Плевен и Габрово.

Министерство на здравеопазването и здравната каса ще се приготвят с указания към хората, които не са здравно обезпечени, акцентира още Емил Караниколов.

По мотив водната рецесия в Перник министърът на стопанската система съобщи: „ Обмисляхме облекчаването на водния режим в Перник още на 3-ти март, преди да има ковид у нас. Имах диалози с кмета и с регионалния шеф на града. Аз поддържам такова предложение ”.

„ Днес чакаме последния камион с последните 105 м тръби. Т.е. до на следващия ден или вдругиден би трябвало да сме ги завършили и да стартираме стерилизация. Пускаме водата от „ Белмекен ”, сподели още той и добави: „ В момента Перник харчи сред 22 и 25 000 куб.вода на денонощие. Ако пуснем и София, това не пречи и от язовир „ Студена ” да се пускат сред 12 и 15 000 куб. ”. „ Язовирът сега се цялостни съществено. Приветствам това решение. Природата го разрешава ”, заключи Емил Караниколов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР