Най-разумният, практичен и верен ход е, ако дадете третия мандат

...
Най-разумният, практичен и верен ход е, ако дадете третия мандат
Коментари Харесай

Тошко Йорданов поиска третия мандат от президента

„ Най-разумният, удобен и правилен ход е, в случай че дадете третия мандат на „ ИТН “, съобщи Тошко Йорданов на консултациите при президента
„ Експертен кабинет в изискванията на политическа рецесия е единственият вероятен излаз от нея. Най-разумният, удобен и правилен ход е, в случай че дадете третия мандат на „ ИТН “ и да се пристъпи към създаване на стратегия “. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ по време наконсултациите про президента Румен Радев за сформиране на постоянен кабинет.

„ Ниската изборна интензивност е ужасяваща. Има съществени подозрения какъв брой в действителност са гласоподавателите в България. Защото след преброяването има разлика от към 2 милиона души сред фигуриращите в изборните описи и преброяването на популацията. Недоумяваме за какво не се актуализират изборните описи. Но че има отлив от изборите – има ”, съобщи Тошко Йорданов.

По думите му отливът на гласоподавателите „ се дължи най-вече на политиците ”. „ Доверието в гласоподавателите би трябвало да се върне от политическите партии. И методът е един – партиите би трябвало да си съблюдават думата. Няма естествен човек, който да търпи да го лъжат и да продължи да поддържа връзка с някой, който го лъже, А когато става дума за партии – тези неистини рефлектират върху живота на всеки един български жител ”, акцентира Йорданов.

„ Ниската изборна интензивност сложи редица провокации пред българската политическа система, пред партиите. Обърка и доста прогнози. Но в това време огромният проблем е, че слага под въпрос легитимността на самите държавни институции. На тези съвещания обсъждаме главно съставянето на кабинет с първия, с втория мандат. Но вие първи повдигнахте тематиката за третия мандат, в която към този момент се включиха и други партии “, съобщи президентът от своят страна.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР