С българския трибагреник и френско шампанско Фики зрелищно отпразнува 25-ия

...
С българския трибагреник и френско шампанско Фики зрелищно отпразнува 25-ия
Коментари Харесай

Фики с Дара и Галка на ЧРД

С българския трикольор и френско шампанско Фики зрелищно отпразнува 25-ия си рожден ден. Потомственият чалга реализатор е прочут с обилните си тържества - абитуриентски бал със стотици посетители и тузарска женитба, и този път не изневери на стила си. Фикрет Тунчер Фикрет, както е същинското му име, събра в столична механа другари и сътрудници, които купонясваха до дребните часове на нощта.

Певецът даже съумя да накара сътрудниците си от поп музиката Дара и Галя от "Каризма " да се разкършат на чалга ритмите, макар че от техният отрасъл са върли съперници на ориенталските звуци. Личният празник на Фики беше в духа на националния празник, защото той е роден навръх 3 март. Байраци се развяваха до несвяст на патриотични песни, а в един миг самият Фики се окичи със знамето ни. Но той сгафи, като сложи трибагреника наопаки - аленият цвят най-отгоре, което от епохи се приема като знак за оповестяване на война.

Фики по този начин и не видя грешката си и изкара няколко песни със сбъркана символика. Патриотичният дух беше краткотрайно грохнал, откакто по масите стартира да се налива тузарско френско шампанско, а софрите бяха отрупани с италиански салами, чиито цени доближават галактически стойности за българския пенсионер. За тях евентуално Фики е икономисал от възнаграждения за артисти, защото негови сътрудници цяла вечер го поздравяваха на микрофона на облага.

Баща му Тони Стораро подгря освен с чалга шлагери, само че и с "Кой уши байряка ". На сцената се изредиха още Софи Маринова, Бони, по-малкият брат на Фики Емрах, знайни и незнайни чалга създатели. Софка не спираше да се радва на рожденика - гушкаше го, раздаваше целувки и призна, че доста го обича, защото Фикрет е израснал пред очите й. "Да живее България ", не спираше да вика Бони, до момента в който с Дара танцуваха на национални песни.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР