С 4 гласа за и 1 против Соня Момчилова беше

...
С 4 гласа за и 1 против Соня Момчилова беше
Коментари Харесай

Официално! Начело на СЕМ избраха скандална личност, прочута с ,,мама на татко не дава“

С 4 гласа „ за ” и 1 срещу Соня Момчилова беше определена за ръководител на Съвета за електронни медии. Тя беше в конкуренция с Галина Георгиева. Момчилова ще заеме поста на 28-и април, когато изтича мандата на Бетина Жотева.

Против изборът гласоподава Розита Еленова, която предложи Момчилова да бъде определена за краткотрайно изпълняваща длъжността. Аргументът ѝ беше, че в края на април изтичат мандатите на трима членове на Съвет за електронни медии – двама от парламентарната квота и един от президентската, написа БНР.

Припомняме, че Румен Радев назначи Соня Момчилова за член на Съвет за електронни медии през лятото на предходната година. Момчилова е от обкръжението на Слави Трифонов и е създател на някои от знаковите текстове на Куку – „ Ще ти скъсам г*за “, „ Мама на баща не дава “, „ Под мостовете съм поставил тротил “ и „ Шъ та праа да умиргаш “.

Иначе Момчилова e публицист, публицист, създател на реклами и пиар специалист. Тя е била и началник на държавната пресслужба във второто служебно държавно управление, назначено от президента.

А през днешния ден претендентите за членове на Съвет за електронни медии ще бъдат изслушани в парламентарната комисия по просвета и медии. Крайният период за внасяне на кандидатури от депутатите и парламентарните групи изтече преди седмица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР