Рязката промяна в начина ни на живот в последната близо

...
Рязката промяна в начина ни на живот в последната близо
Коментари Харесай

Важният урок на Алек Болдуин

Рязката смяна в метода ни на живот в последната близо година несъмнено ни оказа помощ да осъзнаем доста истини , за които като че ли преди този момент не сме имали очи.

И тези прозрения не подминават нито нас, нито известните персони, които си умират да ни споделят своята мъдрост през обществените мрежи.

Алек Болдуин също се подрежда в тази група. Преди дни артистът употребява профила си в Twitter, с цел да ни показа това, което е научил от месеците самоизолация , които прекара в компанията на брачната половинка си Хилария и петте си деца.

" Локдаунът ме научи, че се нуждае от по-малко в живота си. По-малко облекла, по-малко приказки, по-малко храна, по-малко медии. И най-много - по-малко хора ", написа той в профила си.

С тези свои думи 62-годишният артист се разгласи като бранител на теорията, че по-малкото е повече , и то що се отнася до съвсем всички аспекти на живота. А времето, прекарано със фамилията, го е научило още повече да цени това, което има.
 Хилария Болдуин, Алек Болдуин, испанската жила в кръвта й и какъв в действителност е произходът й
Защо произходът на Хилария Болдуин се оказа проблем

Само тя знае истината

Важният урок, който Болдуин си е взел през последните месеци, евентуално е същият, който и мнозина от нас. И вярата продължава да бъде, че всички ще излезем по-добри от това тестване .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР