Русото изкушение на предаването Господари на ефира Ева Веселинова трогна

...
Русото изкушение на предаването Господари на ефира Ева Веселинова трогна
Коментари Харесай

Горещата репортерка на "Господари на ефира" Ева Веселинова ще ви просълзи с думите си и ще ви побърка с усмивката си

Русото прелъщение на предаването " Господари на ефира " Ева Веселинова трогна цялата мрежа с обява. Тя написа проникновена мисъл за живота и това по какъв начин би трябвало да мислим за дните си.

Към поста репортерката добави и фотография, на която безусловно грее. Ето какво тъкмо написа любимката от дребния екран в обществената мрежа:

" Постоянно гоним бъдещето и се опасяваме от предишното, а в действителност единственият миг, в който живеем, е в този момент! Миналото и бъдещето нямат никакво значение!!! Защото едното е единствено спомен, а другото може в никакъв случай да не пристигна. И двете са заблуда, която се пробва да ни откъсне от действителността. Бъдещето ни изкушава непрекъснато да го преследваме и да кроим проекти, а предишното все с нещо припомня за себе си и ни подвежда да взимаме решения на база мемоари и прекарвания, които назоваваме опит. А в действителност и двете са лъжливи, паралелни действителности. Единствената истината е тук и в този момент - предишното и бъдещето са загуба на скъпо време! - Ева Веселинова "


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР