Руснак, настанен в един от хотелите в Банско, при последната

...
Руснак, настанен в един от хотелите в Банско, при последната
Коментари Харесай

Полицията на крак! Мъж „държа в плен“ жена си със заплахи за живота, опита да прободе вените си

Руснак, настанен в един от хотелите в Банско, при последната вълна приютени бежанци, разиграва полицията през целия ден през вчерашния ден. Мъжът заключил жена си в една от стаите и почнал да крещи, че ще я нарани съществено. Взел телефоните и, с цел да не се обажда в полицията, оповестява struma.com.

От хотела подали сигнал и ченгетата от Банско се заели със случая. Направили опит да приказват с чужденеца, да се смири, да не тормози брачната половинка си, само че той изрично не се поддавал на опитите им да го укротят. Дори почнал да ги заплашва. че ще каже че го бият и направил опит за прободе вените си с химикал.

Екшънът завършил в късния следобяд през вчерашния ден, откакто дамата била освободена, а руснакът се укротил. Преди дни същият преби съотечественик, обвинен, че има взимане предоставяне със брачната половинка му. Битият бе настанен в болница. Според осведомени конфликтният руснак има психчни проблеми, които се отключват след приложимост на алкохол. Нуждае се от лекуване, защото изстъпленията му стават все по-опасни, по тази причина се чака предписание от прокурор за насилственото му лекуване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР