Руското посолство в България с поредна атака към премиера Кирил

...
Руското посолство в България с поредна атака към премиера Кирил
Коментари Харесай

Руското посолство в България с поредна атака към Кирил Петков

Руското посолство в България с поредна офанзива към премиера Кирил Петков. Публикацията е от фейсбук. Прави усещане, че под нея много българи непосредствено молят за опрощение към " братска " Русия. Изказала се и пловдивският народен представител от " Възраждане " - Елена Гунчева. Тя написа следното: " Кирил Петков не е българският народ. Той е към американското посолство. "

Ето и цялата обява на посолството:

Обърнахме внимание на недипломатичния, изострен и недодялан коментар от главата на българското държавно управление по отношение на Президента на Руската Федерация Владимир Путин в подтекста на реализацията на плана по разширение на българската газопреносна мрежа, продължението на газопровода " Турски поток " в Република България.

Тръбопроводът стана най-големия инфраструктурен план в България от 1974 година (последен обект от този мащаб е АЕЦ " Козлодуй ", построен от руската компания " Топлоелектропроект " взаимно с българската " Енергопроект " ). Вместо обикновена признателност за бързо и сполучливо осъществяване на плана, който е освен взаимноизгоден за нашите страни, само че и е съдействал доста за усилване на енергийната сигурност в Югоизточна Европа и диверсификация на доставките на енергоносители, чуваме единствено безпочвени нападки.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР