Руското население най-вероятно изпитва негавитното влияние на войната в Украйна

...
Руското население най-вероятно изпитва негавитното влияние на войната в Украйна
Коментари Харесай

Лондон: Заради войната руските болници са препълнени

Руското население най-вероятно изпитва негавитното въздействие на войната в Украйна и върху опазването на здравето в Русия. На този аспект от войната обръща внимание в днешната си сводка английското разузнаване. В обществената мрежа X военното министерство се базира на изявления в редица съветски медии за усложнен достъп до болнични услуги в цялата страна.

Войната евентуално способства доста за тази обстановка, защото в лечебните заведения лекуват ранени бойци, споделят английските разузнавачи.

Има и известия за дефицит на медицински консумативи, в това число широкоспектърни антибиотици.

Освен това съветското държавно управление също е насила да редуцира личния състав в цивилните медицински заведения в цялата страна заради дефицит на медицински личен състав и финансови усложнения.

Припомняме, че в плана си за следене на съветските жертви във войната в Украйна от съветската редакция на BBC взаимно с Mediazona по обществени и публични данни към този момент са открити имената на 41 731 съветски военни, убити в Украйна от февруари 2022 година насам. В статистиката на BBC не се включват и починалите и ранените от така наречен милиции от ЛНР и ДНР.Редакцията допуска, че действително починалите са най-малко два пъти повече и съгласно най-консервативните оценки.

Също по този начин статистиката допуска, че на всеки изгубил живота си руснак най-малко двама са били ранени. Като се има поради това, общите загуби на силите, воюващи на страната на Русия в Украйна, могат да надвишават 107 000 убити, а общите загуби дружно с тежко ранените и изчезналите могат да бъдат изчислени на 321 000 души .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР