Руското министерство на отбраната заяви днес, че силите на страната

...
Руското министерство на отбраната заяви днес, че силите на страната
Коментари Харесай

Русия унищожи оръжия доставени от Запада на Украйна

Руското министерство на защитата съобщи през днешния ден, че силите на страната са унищожили с ракети с огромен обхват огромно количество оръжия, доставени от Запада в Югоизточна Украйна.

" Високоточни ракети с отдалечен обхват на деяние с морско базиране " Калибр " унищожиха на територията на Запорожкия цех за алуминий хангари с огромна партида задгранични оръжия и муниции, доставени от Съединени американски щати и европейските страни за украинските войски ", съобщи министерството на брифинг.

Не се оповестява какъв тип оръжия са били унищожени.

Във вторник, по покана на Съединените щати, 40 страни организираха в Германия среща на върха по въпросите на сигурността, с цел да обсъдят доставките на оръжие за Украйна, като Вашингтон даде обещание да реалокира " небето и земята ", с цел да помогне на киевската войска да победи Русия.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски моли за по-силна огнева мощност, с цел да отблъсне съветското нахлуване в Донбас, само че съдружниците се притесняват да бъдат въвлечени в спор, който може да прерасне в открита военна борба сред Москва и НАТО.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР