Руското министерство на отбраната съобщи, че в четвъртък сутринта е

...
Руското министерство на отбраната съобщи, че в четвъртък сутринта е
Коментари Харесай

Шест дрона свалени над Калужка област

Руското министерство на защитата заяви, че в четвъртък сутринта е осуетена украинската офанзива с дронове и те са били свалени над територията на Калужка област , която се намира сред Украйна и Москва, предава " Интерфакс ".

" Тази нощ беше осуетен опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с безпилотни летателни апарати над територията на Калужка област. Шест БПЛА бяха унищожени от системите за противовъздушна защита ", се споделя в прессъобщението. " В резултат на осуетена терористична офанзива, няма жертви и вреди ".

По-рано губернаторът на Калужка област Владислав Шапша сподели, че дроновете са били свалени в югозападната част на района, където региона граничи с Брянска област , която от своя страна граничи с Украйна и с Беларус.

, в която съобщи, че единственият метод да се реализира повратна точка във войната е да се получат средства за заличаване на цели надълбоко в територията на Руската Федерация. Според него това е належащо, с цел да " изострят " възприятията на нейните жители, свързани с войната.

Всъщност. На 30 юли, след, той сподели: " Постепенно войната се връща на територията на Русия - в нейните алегорични центрове и военни бази, и това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой ".
 Как украинските дронове стигат до Москва
Как украинските дронове стигат до Москва

Всеки дрон достигнал до съветската столица е постигнал задачата си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР