Руското министерство на отбраната обяви, че е неутрализирало Украинската противовъздушна

...
Руското министерство на отбраната обяви, че е неутрализирало Украинската противовъздушна
Коментари Харесай

Русия неутрализирала ПВО на Украйна, Киев свалил 5 самолета

Руското министерство на защитата разгласи, че е обезвредило Украинската противовъздушна защита.

„ Военната инфраструктура на украинските военновъздушни бази е изведена от строя ", се споделя в изказването. „ Противовъздушната защита на въоръжените сили на Украйна е обезвредена “.

Руското МО също по този начин означи, че граничните служби на Украйна „ не оказват никаква опозиция “ на съветските войски.

Преди това МО съобщи, че за неутрализирането на украинската военна инфраструктура и военновъздушните сили са употребявани прецизни оръжия, като акцентира, че няма закани за цивилното население.

На този декор Украйна разгласи, че е свалила пет съветски самолета и хеликоптер.

„ Сутринта на 24 февруари в региона на интервенцията на Съвместните сили в Донбас украински военнослужещи са свалили пет самолета и съветски хеликоптер “, заяви Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна с обява в профила на ведомството в обществените медии.

„ Обединените сили дават заслужен отпор на въоръжените сили на Руската федерация. Военните елементи са на позициите си. Врагът търпи загуби “, се споделя още в изказването.

На този декор медии оповестяват, че в редица украински градове горят инфраструктурни уреди, в това число летището в Чугуево, летищата в Херсон и Ивано-Франковск. Според очевидци в Херсон летището в града гори. Потребители на Telegram - канали оповестяват, че в покрайнините на Харков гори военното летище Чугуев.

Тази заран е атакувано и гори и летището в Ивано-Франковск.

В град Нежин (Черниговска област) беше обстрелван командно-контролният пункт на SES. В резултат на обстрела са ранени трима спасители

Тази заран Москва стартира специфичната интервенция в Украйна. Руският президент Владимир Путин акцентира, че задачата на интервенцията е демилитаризация и денацификация на Украйна.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР