Руският заместник министър-председател Аркадий Дворкович заяви, че на Сименс повече

...
Руският заместник министър-председател Аркадий Дворкович заяви, че на Сименс повече
Коментари Харесай

Руски вицепремиер: Сименс не е вече надежден партньор



Руският заместител министър-председател Аркадий Дворкович съобщи, че на " Сименс " повече не може да се гледа като на благонадежден сътрудник след конфликт сред огромната немска индустриална формация с съветски компании, заяви в петък организация РИА " Новости ", представена от Ройтерс.

През предходната година от " Сименс " желаеха връщане на създадени от компанията газови турбини, които бяха изпратени на анексирания от Русия полуостров Крим в нарушаване на глобите на Европейския съюз.

Това стана факт, откакто Европейски Съюз и Съединени американски щати постановиха наказания на двама съветски високопоставени представители на министерството на енергетиката и на две съветски компании, участващи в доставянето на турбините в Крим.

" Как можем да работим отсега нататък със " Сименс " по-късно което направи компанията, налагайки на процедура наказания на нашите сътрудници? За страдание, те ( " Сименс " ) към този момент не могат да бъдат наш благонадежден сътрудник ", уточни РИА изявление на Дворкович на конгрес в Красноярск.

" Ние към момента работим с тях, тъй като имаме вяра, че нашите сътрудници имат време да се трансформират и се надяваме на такава смяна, само че те могат да предадат нашето доверието ", добави съветският вицепремиер.

На този стадий от " Сименс " оказват коментар.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР