Руският външен министър Сергей Лавров се нахвърли срещу критиките относно

...
Руският външен министър Сергей Лавров се нахвърли срещу критиките относно
Коментари Харесай

Борел: За Лавров войната е заговор на Запада, Русия няма да спре агресията

Руският външен министър Сергей Лавров се нахвърли против рецензиите по отношение на нахлуването на Москва в Украйна по време на диалози с десетки външни министри в Джакарта, сподели първият посланик на Европейския съюз Жозеп Борел, съобщи Агенция Франс Прес.

Инвазията на Москва в Украйна предходната година циментира бездънен раздор в стила на Студената война сред Русия и Запада, като Съединените щати и огромните европейски сили поддържат Киев с финансова и военна помощ.

„ Лавров ми отговори доста нападателно и ми изясни гледната си точка, като сподели, че всичко е „ скрит план на Запада “ и войната ще продължи, защото Русия въобще не е подготвена да спре експанзията и да изтегли войските си “, съобщи Борел след полемиките на Регионалния конгрес на АСЕАН (Асоциация на страните от Югоизточна Азия).

Борел сподели, че е обяснил на Лавров за какво 27-членният Европейски съюз поддържа Украйна и е изискал от Русия да изтегли войските си от Украйна „ като единствен метод за прекъсване на войната, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР